Fergie — Hungry (новый клип)

ellitbiz

Сегодня певица и хип-хоп исполнительница Ферги опубликовала на канале «VEVO» новое видео на песню «Hungry». Трек войдёт в её второй сольный альбом «Double Dutchess», премьера которого запланирована на это лето.

2 коммент. Добавить
wyattalexander 18 сентября 2017, 03:30 block
wyattalexander
wyattalexander
18 сентября 2017, 03:30

Eu sunt oscar wesley de nume. Eu locuiesc in romana, vreau să folosesc acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există înșelătorie peste tot. Acum cateva luni am fost tensionate din punct de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de mai multe on-line de creditori. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu ma trimis la un creditor foarte fiabil numit Serghei Shikunov Servicii de Împrumut care să-mi împrumuți un împrumut negarantat de 75.000 de dolari în 24 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut, contactati-l acum prin e-mail: sergeyshikunov@yahoo.com sunt folosind acest mediu pentru a vă alerta tuturor solicitanților de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acelor creditori frauduloase mulțumesc.

0
rolandfredrickloaninsuranceplc 16 января 2018, 12:38 block
rolandfredrickloaninsuranceplc
rolandfredrickloaninsuranceplc
16 января 2018, 12:38

Sunt doamna Elizabeth Olivia. Mulțumesc dlui Roland Fredrick că mi-a făcut să-mi primesc împrumutul astăzi, de asemenea, puteți primi împrumutul de la el cu încredere în mine. Puteți împrumuta cu ușurință bani pentru perioade de 1 până la 30 de ani la o rată a dobânzii de 2% și, prin urmare, nu există garanții, finanțare rapidă. Dacă sunteți interesat de oferta de împrumut, Aplicați pentru împrumut rapid și convenabil pentru a plăti facturile sau Căutați finanțare pentru a vă crea propria afacere? contactați Roland Fredrick astăzi la Marea Britanie prin e-mail: rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com sau Whats App Number +1 (845) 731 5341 Contactați-l pentru a obține un împrumut autentic acum

0
вперед →
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная