Reținuți și cercetați penal pentru jaf

rexar

Doi tineri cu vârstele de 23 ani şi 25 ani, originari din r. Leova, au fost reţinuţi de ofiţerii de investigaţie a Inspectoratului Buiucani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce la data de 26 decembrie, ar fi jefuit doi bărbaţi.

În cadrul acțiunilor de investigaţii demarate de forţele de ordine, s-a stabilit că indivizii prin forţarea uşii au pătruns în casa de locuit situată pe str. Caucaz din or. Durleşti, mun. Chişinău, unde cu o rangă metalică au agresat fizic victimele de 25 ani şi respectiv 28 ani, în mod deschis deposedându-i de bani și telefon mobil. Astfel prin acţinile lor au cauzat un prejudiciu victimelor în sumă de 2 400 lei. Este de menţionat că suspecţii nu sunt la prima abatere anterior fiind judecaţi pentru furt şi huliganism.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală în baza art. 187 al 2 Cod Penal al RM. Conform legislaţiei în vigoare persoanele culpabile de „Jaf” riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani. Indivizii fiind reţinuţi pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direciei de Poliţie mun. Chişinău.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная