Cercetat penal pentru jaf stradal

rexar

Ofițerii de investigații a sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de poliţie a mun. Chişinău, în urma acțiunilor speciale de investigații au reținut un tânăr de 17 ani, originar din r-nul Ștefan Vodă, pentru că ar fi jefuit o doamnă în vârstă de 34 de ani.

Cazul a avut loc în seara de 12 decembrie pe str. Alexandru cel Bun, când individul s-a apropiat şi i-a smuls victimei din mână telefonul de model ,, Xiaomi” cu husa în care se aflau card bancar și bani, astefel cauzându-i un prejudiciu în sumă de 2900 lei.

În acest context forţele de ordine au iniţiat un şir de acţiuni speciale de investigaţii cu privire la reţinerea individului. Astfel, suspectul a fost localizat şi reţinut de poliţişti, fiind escortat la inspectorat pentru audieri.
În cadrul acţiunilor de urmărire penală acesta şi-a recunoscut vinovăţia, declarând polițiștilor că a sustras telefonul pentru al face cadou. Actualmente acesta este cercetat penal în stare de libertate pentru infracţiune de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная