Reținut pentru furtul unui telefon

rexar

Recent, ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un individ în vârstă de 28 de ani, originar din r-nul. Orhei, care în mod deschis a deposedat o minoră de telefonul mobil.

Cazul a avut loc în seara zilei de 1 mai, polițiștii fiind alertați de către părinții minorei în vârstă de 16 ani, comunicând că fata a fost deposedată de telefonul mobil de model “Samsung S8”. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La fața locului minora a comunicat polițiștilor că în timp ce se deplasa spre domiciliu pe bd. Traian, un tânăr în mod deschis din mână i-a sustras telefonul mobil și a fugit într-o direcție necunoscută. Suma prejudiciului cauzat fiind estimat de partea vătămată la 8 000 lei.

În urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de către forțele de ordine, suspectul a fost identificat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicând cu lux de amănunte cum a sustras telefonul de la minoră, iar bunul sustras l-a vândut la un preț simbolic de 1 000 lei. Anterior individul a mai fost atras la răspundere penală pentru infracțiuni similare.

Actualmente tânărul este cercetat penal pentru jaf, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu cu închisoare de la 5 la 7 ani

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная