Operațiunea ,, Mac 2019” continuă

rexar

Poliția Capitalei continuă măsurile în cadrul operațiunii MAC-2019, demarată de către Inspectoratul General al Poliției, care are ca scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

Astfel, polițiștii Inspectoratului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în cadrul unor acţiuni speciale de investigaţii au intrat în posesia unei informații operative și documentat activitatea ilicită a unui bărbat în vârstă de 58 de ani, locuitor al r-nul. Anenii Noi, care cultiva mac.

În acest context, polițiștii au efectuat percheziție autorizată la domiciliul bărbatului, în urma la ce depistat, 135 de căciulii de mac, care au fost cultivate în grădina acestuia

Plantele au fost ridicate, sigilate conform procedurii și expediate la laboratorul criminalistic pentru efectuarea expertizelor. În dependență de rezultatele expertizelor bărbatul va fi sancșionat conform legislației în vigoare.

Totodată, cetăţenii sunt rugaţi să infomeze la serviciul unic 112, atunci când deţin informaţii despre cultivarea plantelor cu conţinut narcotic.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная