StopXAM Moldova - PETIȚIA I - demontarea indicatorului rutier

StopHam Moldova

Adresa petiției ☛ ☛ ☛http://forum.md/petitions/148
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Pe site-ul forum.md a fost deschisă o nouă rubrică - petiţii. Acum orice doritor poate povesti despre problema cu care se confruntă şi va fi auzit!

Totul este foarte simplu - dvs. creaţi o petiţie, descrieţi problema, o publicaţi pe site şi începeţi adunarea semnăturilor. Cele mai populare petiţii sunt expediate spre procesare juriştilor forum.md, iar ulterior - sunt trimise instanţei corespunzătoare.

Noi, activiştii mişcării StopHam în Moldova, la fel am decis să profităm de această ocazie - prima petiţie, la care vă rugăm să atrageţi atenţia - se referă la acest semn de circulaţie. În opinia noastră, el nu-şi are locul aici - parcarea pe trotuar, pe care o permite acesta, este un impediment pentru pietoni. Atrageţi atenţia - pe aici nu va putea trece o mamă cu căruciorul!
În plus, sub acest centru comercial se află o parcare cu două niveluri, care practic întotdeauna este semipustie. Acum vă vom demonstra aceasta.

Suntem convinşi că argumentele noastre sunt convingătoare. De aceea, vă rugăm să semnaţi petiţia, adresa căreia o vedeţi mai jos. De votul dvs. depinde promovarea şi succesul petiţiei noastre! Cu cât mai multe voturi va acumula - cu atât mai repede va fi realizată iniţiativa noastră!

2 коммент. Добавить
yubyr 15.08.2015 17:29.20 block
yubyr
yubyr
15.08.2015 17:29.20

bravo

2
crengushor 15.08.2015 19:36.48 block
crengushor
crengushor
15.08.2015 19:36.48

cateodata va rupeti prea tare pentru vizualizari si pentru Google Adsense, dar acum sunteti bravo!

1
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная