Tragedia de la Piaţa Centrală putea fi evitată

ellitbiz

Administratorii cantinei "La Soacră" ştiau despre faptul că butelia de gaz instalată în local era defectă, însă nu a luat nicio măsură. Mai mult, proprietarii s-au lăudat, în repetate rânduri, că au scăpat de controale datorită mitei. Acuzaţiile sunt lansate de către bucătarul şef al cantinei, care rămâne internat în spital, alături de alţi şase răniţi în urma exploziei.

Mariana Voina era angajată în calitate de bucătar-şef la cantina de la Piaţa Centrală. În momentul exploziei, femeia se afla la câţiva metri de butelie.

"Noi am simțit din vară că și nu numai eu, toate persoanele care lucram acolo. Erau căldurile celea și încă mirosul de gaz. Aveam și dureri de cap și nicio reacție nu a fost", a spus bucătarul-şef al cantinei "La Soacră", Mariana Voina.

Ea povesteşte că tragedia putea fi evitată dacă adminsitraţia cantinei respecta legea.

Femeia, împreună cu alte trei persoane, urmează să fie supuse unor intervenţii chirurgicale de transplant de piele.

În total, la Centrul de Leziuni Termice sunt internate şase persoane, care au fost rănite în urma deflagraţiei de la începutul anului.

Administratorii localului "La Soacră", soţ şi soţie, sunt reținuți și cercetaţi penal pentru vătămarea gravă din imprudenţă a integrităţii corporale.

Reprezentanţii legali ai celor doi nu au comentat, deocamdată, acuzaţiile bucătarului.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная