Conflict nesportiv pe terenul de sport

bodrugl20

Terenul de sport din Bubuieci s-a transformat dintr-un loc pentru compețiții într-o arena de luptă civică între Primărie şi câţiva localnici. Oamenii spun că primarul ar favoriza o echipă de fotbal din Chişinău în dauna copiilor din comună.

Antrenoarea clubului sportiv din Bubuieci, în care sunt aproape 50 de copii, spune că a vrut să închirieze terenul pentru activități specifice dar primarul ar fi refuzat.

ANGELA MELNIC, antrenor: „Duminica trecută m-a telefonat o mamă că a venit o echipă străină şi ne-a alungat copiii de pe teren, că ei au antrenament. La moment, noi încă avem unde, dar ne ciocnim cu ei şi eu nu vreau să ajung la aceea ca eu să-mi iau geanta cu mine şi să plec de aici.”

„Am copii care merg la antrenamente. Cândva doamna Angela voia să ia terenul în chirie, domnul primar a refuzat din cauza că este proiect. Acum la momentul de faţă vine alt antrenor şi spune că lui i se permite. Iese că ai noştri copii deja trebuie să-i ducem în oraş.”

Primarul este plecat în străinătate dar viceprimarul a vrut să facă lumina în acest caz.

ANATOL LUPAŞCU, viceprimarul comunei Bubuieci: „Dumneaei ieri, când a fost cu părinţii la discuţii, aşa şi a menţionat că eu când am vrut să-l iau în arendă mie, nu mi s-a dat, dar aiată la nişte persoane străine îl daţi. Aşa ceva nu a fost. Chiar dacă a fost, la nivel de discuţii cu domnul primar, cred că a fost doar la nivel de discuţii şi atât. Nu poate să existe nici un act administrativ la moment.”

Potrivit viceprimarului, pe 29 mai va avea loc şedinţa Comisiei Tineret şi Sport, unde se va pune în discuţie și soarta terenului de sport.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная