Patimi pentru casa lui Rizea

bodrugl20

Imobilul de lux de pe strada Cireşilor din Chişinău unde a locuit în ultimii doi ani, până a fi expulzat, fostul deputat Mihai Cristian Rizea, atrage în continuare scandaluri şi neînţelegeri.
Deşi a fost pusă sub sechestru cu jumătate de an în urmă, casa este dată în chirie. Iar soţia fostului deputat PSD, care şi-a făcut imagine de cel mai mare scandalgiu pe care l-a cunoscut Republica Moldova vre-o dată, încearcă să mai scoată din lucrurile de preţ care au mai rămas din viaţa de odinioară a celui care împarte acum celula cu încă trei puşcăriaşi.

Săptămâna trecută, am fost contactaţi de un bărbat, care s-a prezentat Nicolae. Acesta ne-a spus că închiriază casa lui Rizea de câteva luni, dar acum soţia puşcăriaşului vrea să-l alunge din casă. Bărbatul a promis să revină, deoarece este plecat în afara ţării.

Noi am fost singuri la casa lui Rizea, iar după ce am sunat la poartă, ne-au deschis doi tineri care păreau a fi reprezentanţi ai unei naţionalităţi asiatice. Ei ne-au spus în rusă că sunt oaspeţii Domnului Nicolae, acesta a fost dar a plecat undeva, „poate că la cafea”.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная