Cât costă un kilogram de mazăre

rexar

Mazărea verde a fost printre prima cultură care a fost semănată de oameni, inițial s păstăile erau consumate iniţial doar seminţele. Apoi în secolul al XVII-lea italienii au început s-o folosească în bucătărie pe larg.

La Piaţă Centrală au apărut noi produse autohtone mazărea verde, păstăile, bostăneii, caisele şi coacăza roşie.

Roadă nou, în gură veche de ceva timp în piețile din Capitală au apărut legumele și fructele autohtone.

Doamna Anastasia, creşte păstăi şi mazăre în grădina sa. Pentru că primăvara acesta a fost una mai secetoasă, a fost nevoită să le ude în fiecare dimineață.

Pentru un kilogram de mazăre verde trebuie să scoatem din buzunar de la 30, până la 35 de lei, iar păstăile costă 40 de lei.

Legumele autohtone le fac din ochi cumpărătorilor, dar prețurile piperate la cam taie din pofte.

Iar modalitați de a prepara mazărea sunt multe.

Profitaţi de legumele şi fructele de sezon, care sunt nu doar gustoase, dar şi sănătoase.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная