Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x

Ce au în comun mierea, dulceața, fructele uscate și zacusca?

bodrugl20

Gem, dulceață, fructe uscate și zacuscă. Ce au în comun toate aceste produse? Glucide, adică zahăr tratat termic. Prin încălzire, descarcă așa numitul HMF. Ce înseamnă?Ion Ion, prof. univ. doctor, Facultatea de Inginerie Chimică și Biotehnologii: „Este mai bine să consumăm miere decât zahăr. Un sortiment de miere poate conține până la 480 și ceva de componente. Mierea este un aliment complex, conține vitamine B, vitamine C, vitamina K”.

Mierea are un pH acid de 3,5. De aceea, nu este atacată de bacterii. Odată introdusă în ceai cald sau cafea, găsește un mediu neutru, pH-ul se modifică, așa se descarcă substanța numită, lent, în cantitate infimă.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная