Un tânăr din Georgia, suspectat de terorism

bodrugl20

Un tânăr de 20 de ani din Georgia, acuzat de „terorism”, a fost reținut de polițiștii moldoveni de frontieră și ofițerii SIS la Aeroportul Internațional Chișinău. Potrivit IGPF, pe numele individului a fost emis un mandat de arest prin intermediul INTERPOL.

Mai exact, acesta s-a prezentat la intrarea în Republica Moldova, fiind pasager la ruta aeriană „Istanbul-Chișinău”. Împreună cu un alt cetățean georgian de 19 ani, cei doi au fost reținuți imediat după ce au coborât din aeronavă, fiind escortați pentru verificări suplimentare.

În cadrul controlului adițional, au fost depistate documente care confirmă pregătirea în centre specializate de antrenament militar, precum și materiale multimedia cu conținut de natură teroristă.

Cetățeanul căutat prin INTERPOL a fost plasat în izolatorul de detenție preventivă al Direcției de Poliție mun. Chișinău, în timp ce cel de-al doilea cetățean georgian a fost declarat persoană inadmisibilă pe teritoriul Republicii Moldova și a fost returnat în R. Turcia.

0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная